Flapmeat/Bavette Iers ca 1500 gram
Afkomstig van gras gevoerde Blackangus ossen uit Ierland. Het flapmeat/bavette is een prachtig stuk vlees dat zich geweldig leent voor in z`n geheel grillen (medium rare) en daarna trancheren, zodat de mooie grove structuur zichtbaar wordt. Door goed op de draad te snijden, krijg je een heerlijke stuk vlees dat boterzacht is. Wat heerlijk!
In verband met aanvoerproblemen zou het kunnen zijn dat u dit product diepvries ontvangt. Wanneer u dit product rustig terugkoeld doet dit niet af aan de kwaliteit. Houdt u rekening met een terugkoeltijd van ongeveer 48 uur in de koelkast.
BBQ Gambaspies
Gepofte Aardappel (per 2)
Als vervanger van een stukje vlees of als lekker bijproduct. Deze aardappel is al voorgekookt. Pak ‘m in folie in en warm ‘m 20 minuten op de hete barbecue op. Tip: snijd tijdens de laatste 5 minuten de aardappel in en vul ‘m met een lekkere knoflookyoghurtdressing.
Barbecuesaus 500 gram
Cocktailsaus 500 gram
Cocktailsaus 500 gram
Onze cocktailsaus heeft een licht aangepaste, heerlijke receptuur en is met geen andere cocktailsaus te vergelijken. Proeven maar!
Bieze Aardappelsalade (vrije uitloop ei) 1000 gram
Aardappelsalade op basis van een salademayonaise. Volgens ambachtelijk Duits recept bereid met schijfjes aardappel, ui, peterselie en diverse kruiden.
Gasbarbecue LAVA rvs inclusief gas
De barbecue is gevuld met lavastenen en is geschikt voor ± 25 personen. Wij leveren deze inclusief gas en tangen.
BBQ Heekfilet
BBQ Heekfilet
Een heerlijk stukje witvis met huid. Wij kruiden deze met viskruiden. Rol de vis in folie en na 6 minuten haal je een mooi zacht stukje vis van het rooster.
Houtskool barbecue rvs inclusief briketten
Vul de barbecue met de briketten en steek deze aan met het bijgeleverde doosje aanmaakblokjes. Zo ben jij helemaal klaar voor een lange avond gezellig barbecuen. De inhoude van de zak briketten is 10kg en de barbecue is geschikt voor ± 25 personen.
Kip bbq worstje Halal gegaard
Het bbq worstje is een heerlijk worstje gemaakt van kipgehakt. Dit product is voorgegaard en weegt 80 gram.
Kalkoenfilet naturel circa 1250 gram.
Met de zachte smaak van kalkoen kun je alle kanten op.
De rollade is al lekker gekruid, je kunt dus gelijk beginnen met braden.
Bereidingsadvies: Haal de filet een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Verhit op hoog vuur 150 gram roomboter en wacht tot het schuim is weggetrokken. Braad het vlees in 2 à 3 minuten rondom aan tot het mooi bruin is. Zet het vuur laag en voeg een klein beetje water bij en laat het product gaar stoven in ongeveer 40 minuten met deksel op de pan. Keer de filet regelmatig om. Haal de filet uit de pan en laat 10 minuten rusten in aluminiumfolie.