De BBQ Centrale is tijdelijk gesloten.

De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom achten wij het voor nu noodzakelijk te sluiten.
Omdat de maatregelen snel veranderen houden wij er rekening mee dat de sluiting langer duurt dan 6 april. Wij blijven dan ook tot nader order gesloten.
Uiteraard communiceren we actief als we vinden dat we weer veilig open kunnen gaan.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere tijd.
Let goed op elkaar en blijf bovenal gezond!

Team BBQ Centrale

Wij zijn ervoor gemaakt

Bij BBQ Centrale proef je het ambacht direct op je bord. En dat heeft een reden. Wij zijn onderdeel van Perier’s Vleesbedrijf, het Almeerse familiebedrijf dat al ruim 45 jaar betaalbaar vlees levert van de hoogste kwaliteit.

Sinds jaar en dag maakt BBQ Centrale van elke barbecue een feest. Een compleet ontzorgd feest welteverstaan. We weten als geen ander dat het organiseren van een perfecte barbecue veel tijd kost. Daarom regelen wij het graag en goed voor je. Bij ons kan je terecht voor uitgebreide pakketten met stokbrood, salades, sauzen en meer, voor enkel losse producten tot aan complete catering voor grote groepen, eventueel met koks en hostessen. Bij BBQ Centrale kan het allemaal.

We zijn ervoor gemaakt om het voor je te regelen. Zodat jij nog maar aan een ding hoeft na te denken: genieten met je vrienden, collega’s en familie. Eet smakelijk!

 

bestel je pakket ›