Haal de horeca in huis!

Je proeft de ambacht direct op je bord. En dat heeft een reden.
Wij zijn onderdeel van Perier’s Vleesbedrijf, het Almeerse familiebedrijf dat bijna 50 jaar betaalbaar vlees levert van de hoogste kwaliteit aan horeca en cateraars.

Nieuw in ons assortiment: Haal de horeca in huis. Vlees voor thuis aan tafel.

Wanneer je vandaag bestelt, staat jouw bestelling de volgende dag klaar om opgehaald te worden. Je kunt natuurlijk ook zelf een andere datum kiezen.
Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 en 14.30 uur. Donderdag 24 kunnen de bestellingen vanaf 11.00 uur afgehaald worden.

Vanaf € 65,00 bezorgen wij jouw bestelling gratis in Almere.
Voor bezorging buiten Almere vragen wij een kleine toeslag van € 5,00.
Bestel je voor 14.00 uur, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Wij zijn ervoor gemaakt

              Bij de BBQ Centrale proef je het ambacht direct op je bord. En dat heeft een reden. Wij zijn onderdeel van        Perier’s Vleesbedrijf, het Almeerse familiebedrijf dat bijna 50 jaar betaalbaar vlees levert van de hoogste kwaliteit.

           Sinds jaar en dag maakt BBQ Centrale van elke barbecue een feest. Een compleet ontzorgd feest welteverstaan. We weten als geen ander dat het organiseren van een perfecte barbecue veel tijd  kost. Daarom regelen wij het graag en goed voor je. Bij ons kan je terecht voor uitgebreide pakketten met stokbrood, salades, sauzen en meer, voor enkel losse producten tot aan complete catering voor grote groepen, eventueel met koks en hostessen.

Bij BBQ Centrale kan het allemaal.

We zijn ervoor gemaakt om het voor je te regelen. Zodat jij nog maar aan een ding hoeft na te denken: genieten met je vrienden, collega’s en familie. Eet smakelijk!

 

bestel je pakket ›