Algemene voorwaarden

Totstandkoming van de overeenkomst
BBQ Centrale is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als BBQCentrale.nl jouw woonadres niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd.

Prijzen
De prijzen op de website van BBQCentrale.nl zijn inclusief btw. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Levering
BBQ Centrale zal met de grootste zorg jouw bestelling klaarmaken. Hierbij hebben wij voedselveiligheid hoog in het vaandel staan. BBQ Centrale is ISO 22000 gecertificeerd en beschikt over de benodigde Europese erkenningen. Controle vindt plaats door het NVWA en een geaccrediteerde onafhankelijke derde partij. BBQ Centrale zal met zorgvuldigheid hetgeen besteld bij je bezorgen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden vanwege een vertraging, dan krijg je daar zo spoedig mogelijk bericht van. Wij leveren niet af op postbusadressen

Bezorgservice
Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of op een andere gewenste locatie. Postbusadressen zijn uitgesloten. Indien er niemand aanwezig is bij het bezorgen, is BBQ Centrale gemachtigd de bestelling mee retour te nemen.

Herroepingsrecht
Je kunt tot 3 dagen voor levering je bestelling kosteloos annuleren. Indien de bestelling al betaald is, krijg je je geld in dat geval binnen 14 dagen terug. Wil je een wijziging in je bestelling doorvoeren, dan kan dit tot 2 dagen van tevoren doorgegeven worden. Wordt de prijs hierdoor verhoogd, dan kun je het resterende bedrag contant betalen aan de bezorgchauffeur of overmaken via iDeal. Wordt de prijs hierdoor verlaagd, dan zal het bedrag contant bij levering of per bank terugbetaald worden. Als je een verkeerde bestelling ontvangt, dien je contact op te nemen met BBQ Centrale. In overleg wordt dan gekeken naar de beste oplossing. Producten die je via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Neem te allen tijde contact op met BBQ Centrale indien er onzekerheden zijn over het geleverde.

Transportgarantie
Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt door BBQ Centrale. Als je tijdens het aannemen en vóór het openen van je bestelling schade constateert of dit nadat je de bestelling al hebt aangenomen, neem dan contact op met BBQ Centrale.

Betalingsvoorwaarden
Bij BBQ Centrale kun je op 3 manieren betalen: van tevoren via iDeal of met een gekregen cadeaubon. Hier wordt niet van afgeweken, tenzij onderling andere afspraken zijn gemaakt. Bedrijven, verenigingen en scholen mogen op rekening of contant betalen, mits zij aan de gestelde voorwaarden voldoen van de bestelprocedure.