Borrelplankje
Borrelplankje
Vanaf nu is het altijd borreltijd!
Inhoud borrelplankje:
2 x 220 gram huisgemaakte grillworst
2 x 200 gram ossenworst, dé Amsterdamse specialiteit
2 x 200 gram Italiaanse Cacciatore, fijn van smaak en absoluut onze favoriet!
2 x 150 gram Fuet worst, de meest gegeten Spaanse droge worst.
2 x 250 gram gerookte kipfilet, fijn gerookt en zacht van smaak.
Snackpakket
Snackpakket
Maak het binnen gezellig!
Inhoud snackpakket (diepvries):
500 gram huisgemaakte pittige kipballetjes
500 gram huisgemaakte Gooische gehakballetjes
500 gram huisgemaakte hartige Chipolata worstjes
500 gram originele crunchy chicken strips
Winter-BBQ
Winter-BBQ
Warm haardvuur en veel gezelligheid!
Inhoud Winter-BBQ voor 4 personen:
4 x Hotdog, 150 gram per stuk
4 x Runder Classic hamburger, 100 gram per stuk
4 x Varkenshaasspies, 85 gram per stuk + zakje Stroganoffsaus
4 x Spareribs, ca à 150 gram per persoon
1 x fles Glühwein
Garnalenspies 10 x 100 gram.
Garnalenspies 10 x 100 gram.
Wij leveren de spiesen naturel, zo kun je zelf lekker variëren.
Garnalen in knoflook en chili als tapas of hou de garnalen op de spies en serveer als voorgerecht.
Let op dat je de garnalen eerst goed laat uitlekken alvorens deze te marineren en te verhitten.
Eendenborstfilet 2x 200-220 gram.
Eendenborstfilet klaarmaken is net zo gemakkelijk als kip bereiden. De beste eend is een rosé gebakken eend! Bak het vlees vooral niet te lang, dat is zonde van de smaak.
Snij de vetlaag van de eendenborstfilet in voor het bakken, zodat het vlees niet kromtrekt en het vet goed smelt. Maak lange sneden over de breedte van de eendenborst. Draai de filet dan een halve slag en snij de vetlaag nog een keer, zodat je een ruitpatroon krijgt.
Eendenborstfilet is perfect om te trancheren.
De eendenborstfilet is per twee stuks diepvries verpakt, een verpakking weegt tussen de 400 en 440 gram.
Parelhoenfilet Supreme 2 x 200 gram.
Een feestelijke klassieker!
De smaak is minder sterk als van andere wild producten, je zou deze verfijnd kunnen noemen. Het vlees is heel zacht en malser dan kip en omdat het velletje er ook nog op zit kun je dat lekker krokant bakken. Dat geeft gelijk ook extra smaak aan het gerecht.
De Parelhoenfilet Supreme weegt per stuk ca 200 gram en we leveren deze per twee stuks diepvries uit.
Hertenbiefstuk ca 200 gram.
Van de bovenbil gesneden en dus prachtige constante kwaliteit.
Wij verpakken de hertenbiefstuk per stuk en leveren deze diepvries uit.
Ossenworst 500 gram
Pulled Pork 1kg.
Pulled Pork 1kg.
Supersnel en easy te bereiden: op de barbecue, in de oven, de pan of in de magnetron. De heerlijke rub en het gebruik van appelhout in de Smoker geven het zachte, malse vlees een unieke smaak. Maak zelf de pulled pork af met een smokey saus.
Pan: Vlees met de saus in pan mengen en opwarmen binnen 5 minuten.
Magnetron: Vlees met saus mengen en 2-3 minuten afhankelijk wattage magnetron opwarmen.
Oven: Vlees met saus mengen en op 140/150 graden in circa 7/8 minuten opwarmen.
Wij leveren de pulled pork diepvries
Kipdij Shoarma 1 kg.
Kipdij Shoarma 1 kg.
Een van de bekendste gerechten uit de Midden-Oosterse keuken.
Lekker tussen een pitabroodje of een wrap, maar ook op een pizza of maak je eigen ‘kapsalon’.
Varkens lange haas 200 gram.
Het meest malse stukje varkensvlees.
De varkenshaas is aan de voorkant dik en rond en wordt naar achteren toe steeds dunner. Bij het bakken van de lange haas wordt vaak het dunne achtereinde omgeslagen naar voren en vastgezet met een touwtje. Op die manier is de haas overal even dik en wordt de garing mooi egaal. Belangrijk is dat je dit mooie stukje vlees maar kort bakt, zodat het rosé blijft.
Wij verpakken de varkenshaas per stuk en leveren deze diepvries uit.
Varkens Cordon Bleu 5 x 180 gram.
Cordon Bleu gemaakt van zachte varkensfilet.
Wil je voorkomen dat het kaas eruit loopt tijdens het bakken? Bak dan de cordon bleus even aan in een koekenpan om ze een lekker bruin korstje te geven en schuif ze daarna tussen de 8 en 10 minuten in de oven om te garen.
Handig: wij leveren de cordon bleus los gevroren uit. Zo kun je precies het aantal cordon bleus pakken dat je nodig hebt.
