Satésaus 1000 gram
Satésaus 1000 gram
Onze satésaus hoeft alleen te worden opgewarmd. Met een scheutje water of melk kan je de saus naar wens dunner maken. Met een schepje sambal maak je de saus wat pittiger van smaak.
BBQ Spareribs
BBQ Spareribs
Deze moet je proeven. Heerlijk gemarineerd en voorgegaard. Wij verdelen de grote kam vast voor je in losse ribbetjes.
Een portie losse ribbetjes weegt ongeveer 150 gram.
BBQ Speklap
BBQ Speklap
Het speklapje is gemarineerd met een heerlijke knoflook/peper marinade en kan zowel rauw als voorgegaard worden geleverd.
Stokbrood wit – gesneden ca 250 gram.
Dit stokbrood wordt dagvers gesneden en geleverd. Wij rekenen 5 personen per gesneden stokbrood.
Stokbrood Volkoren gesneden ca 250 gram
Dit stokbrood wordt dagvers gesneden en geleverd. Wij rekenen 5 personen per gesneden stokbrood.
T-bonesteak ca 450 gram
T-bonesteak ca 450 gram
Reeds vele decennia het bekendste grote en luxe stuk rundvlees met bot van de grill. Dit ontbreekt in geen enkel Steakhouse en op de barbecue thuis maakt men goede sier met dit pronkstuk. Met aan de ene kant de ossehaas/tournedeau en aan de andere kant de dunne lende/entrecote (met het randje vet). Voor de echte grillmaster de uitdaging om het de juiste gaarheid mee te geven. Vraag ons maar!
In verband met aanvoerproblemen zou het kunnen zijn dat u dit product diepvries ontvangt. Wanneer u dit product rustig terugkoeld doet dit niet af aan de kwaliteit. Houdt u rekening met een terugkoeltijd van ongeveer 48 uur in de koelkast.
BBQ Texaans Runderspiesje
Onze smakelijke voorgegaarde spies bestaat uit gekruid rundergehakt en is een leuke variant, voor wie net wat anders wil.
Thermobox
Thermobox
Handig voor wanneer je te weinig koelruimte hebt of wanneer je niet thuis bent bij levering.
Let op: indien je naast deze thermobox geen andere huurmaterialen nodig hebt, dan verzoeken wij je de thermobox de eerst volgende werkdag zelf terug te brengen.
Lukt dit niet? Neem dan even contact met ons op.
BBQ V. Filetlap
BBQ V. Filetlap
Het varkensfilet lapje leveren wij zowel voorgegaard als rauw. We marineren het met een piri piri marinade. Van zichzelf is het een heerlijk zacht stukje vlees, uitermate geschikt voor op de barbecue.
Spareribs medium pittig ca 1200 gram.
Mooie boterzachte volle spareribs voor de echte fan.
Spareribs zijn per 2 hele kammen diepvries verpakt. Het gewicht is ca 1300 gram.
Spareribs zoet ca 1200 gram.
Spareribs zoet ca 1200 gram.
Mooie boterzachte volle spareribs voor de echte fan.
Spareribs zijn per 2 hele kammen diepvries verpakt. Het gewicht is ca 1200 gram.
Procureur rollade circa 1250 gram.
Procureur heeft een malse bite en is gemarmerd met een beetje vet. Dit vet smelt weg tijdens het braden, met als resultaat een heerlijk sappig stukje vlees met véél smaak.
De rollade is al lekker gekruid, je kunt dus gelijk beginnen met braden.
Bereidingsadvies: Haal de rollade een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Verhit 150 gram roomboter en wacht tot het schuim weggetrokken is. Braad het vlees ca 2 à 3 minuten rondom aan tot het mooi bruin is. Zet het vuur laag en braad de rollade in ongeveer 45 minuten gaar, met deksel schuin op de pan. Keer de rollade regelmatig om en laat de rollade nog 10 minuten in de warme jus rusten voor je deze aansnijdt.
