Kalkoenfilet naturel circa 1250 gram.

17,50

Met de zachte smaak van kalkoen kun je alle kanten op.

De rollade is al lekker gekruid, je kunt dus gelijk beginnen met braden.

Bereidingsadvies: Haal de filet een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Verhit op hoog vuur 150 gram roomboter en wacht tot het schuim is weggetrokken. Braad het vlees in 2 à 3 minuten rondom aan tot het mooi bruin is. Zet het vuur laag en voeg een klein beetje water bij en laat het product gaar stoven in ongeveer 40 minuten met deksel op de pan. Keer de filet regelmatig om. Haal de filet uit de pan en laat 10 minuten rusten in aluminiumfolie.

Artikelnummer: 4401 Categorie:

Beschrijving

Met de zachte smaak van kalkoen kun je alle kanten op.

De rollade is al lekker gekruid, je kunt dus gelijk beginnen met braden.

Bereidingsadvies: Haal de filet een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Verhit op hoog vuur 150 gram roomboter en wacht tot het schuim is weggetrokken. Braad het vlees in 2 à 3 minuten rondom aan tot het mooi bruin is. Zet het vuur laag en voeg een klein beetje water bij en laat het product gaar stoven in ongeveer 40 minuten met deksel op de pan. Keer de filet regelmatig om. Haal de filet uit de pan en laat 10 minuten rusten in aluminiumfolie.