Procureur rollade circa 1250 gram.

17,50

Procureur heeft een malse bite en is gemarmerd met een beetje vet. Dit vet smelt weg tijdens het braden, met als resultaat een heerlijk sappig stukje vlees met véél smaak.

De rollade is al lekker gekruid, je kunt dus gelijk beginnen met braden.

Bereidingsadvies: Haal de rollade een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Verhit 150 gram roomboter en wacht tot het schuim weggetrokken is. Braad het vlees ca 2 à 3 minuten rondom aan tot het mooi bruin is. Zet het vuur laag en braad de rollade in ongeveer 45 minuten gaar, met deksel schuin op de pan. Keer de rollade regelmatig om en laat de rollade nog 10 minuten in de warme jus rusten voor je deze aansnijdt.

Artikelnummer: 3302 Categorie:

Beschrijving

Procureur heeft een malse bite en is gemarmerd met een beetje vet. Dit vet smelt weg tijdens het braden, met als resultaat een heerlijk sappig stukje vlees met véél smaak.

De rollade is al lekker gekruid, je kunt dus gelijk beginnen met braden.
https://www.high-endrolex.com/12

Bereidingsadvies: Haal de rollade een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Verhit 150 gram roomboter en wacht tot het schuim weggetrokken is. Braad het vlees ca 2 à 3 minuten rondom aan tot het mooi bruin is. Zet het vuur laag en braad de rollade in ongeveer 45 minuten gaar, met deksel schuin op de pan. Keer de rollade regelmatig om en laat de rollade nog 10 minuten in de warme jus rusten voor je deze aansnijdt.