BBQ Centrale
Home Over Perier Contact
Fondue en GourmetVlees voor thuisBarbecueAssortiment & BestellenAfhalen en bezorgenCadeaubonWin een gratis barbecuepakketVoedselveiligheid en KwaliteitSparen bij de BBQ CentraleMeest gestelde vragenBBQ tips & veiligheidSteun aan goede doelen

BARBECUE

Een menu samenstellen is altijd een hele klus,  u wilt immers met ieders wil en smaak rekening houden. Om het u wat gemakkelijker te maken hebben wij diverse vleesmenu's samengesteld.

Naast diverse vleesmenu's bieden wij ook complete menu's aan. Compleet houdt in dat wij, buiten het vlees om, ook sauzen, salades, stokbrood(nog af te bakken), kruidenboter, bordjes, bestek en servetten mee leveren.

Uiteraard kunt u ook uw eigen menu samenstellen uit ons uitgebreide losse assortiment.         
                               
De menu's en het uitgebreide losse assortiment kunt u vinden in onze Online-Shop!
                               
Wij leveren disposible borden en bestek. Het betreft hier een stevig kartonnen bord. Dit bord is biologisch afbreekbaar. Het bestek heeft een comfortabele grip en door de metaal kleur voor het oog niet van echt te onderscheiden. Geschikt om door al onze vleessoorten heen te snijden. 
                               
Ook is het mogelijk om bij uw bestelling een BBQ te huren. In "verhuur" vind u in het gehele assortiment voorzien van foto's.
                               
Voor gasflessen, bbq's, koekenpannen, tangen en toebehoren wordt geen borg berekend. Wel gaat u bij de bestelling de overeenkomst aan waarin u verklaart zorg te dragen voor een zorgvuldig gebruik van de gehuurde materialen. Tevens zal u zorgdragen het gehuurde compleet en in dezelfde staat retour gebracht wordt of opgehaald  kan worden.          
                               
De spelregels:                   

Wanneer u een keuze maakt uit het losse assortiment geldt er geen minimale bestelhoeveelheid.

Bij de vleesmenu's is het minimale aantal te bestellen menu's vijf, dit mogen uiteraard vijf verschillende menu's zijn.

Voor de "Complete"menu's geldt dat deze besteld kunnen worden vanaf 5 personen.