BBQ Centrale
Home Over Perier Contact
Fondue en GourmetVlees voor thuisBarbecueAssortiment & BestellenAfhalen en bezorgenCadeaubonWin een gratis barbecuepakketVoedselveiligheid en KwaliteitSparen bij de BBQ CentraleMeest gestelde vragenBBQ tips & veiligheidSteun aan goede doelen

SPAREN BIJ DE BBQ CENTRALE

Weet u een goed doel of kan uw vereniging of misschien de school van uw kinderen een extra financiŽle bijdrage gebruiken? Dat kunt u realiseren door zich bij ons aan te melden!

Wat houdt deze spaaractie in?

Elke vereniging, stichting of goed doel die bij ons wordt aangemeld krijgt een code. Deze code mag door iedereen gebruikt worden. Bij elke bestelling, welke via internet geplaatst wordt, wordt een code gevraagd. Wanneer u hier de code van uw goede doel, vereniging of school†invult,†sparen wij voor u 5% van het bedrag van de bestelling. Deze spaaractie loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het spaarbedrag wordt in de maand februari het jaar opvolgend aan desbetreffende stichting, vereniging of goed doel overgemaakt.

Hoe ontvangen wij een code?

Elke goed doel, vereniging of school moet †dus in het bezit zijn van een code. De code kunt u heel eenvoudig aanvragen door het inschrijfformulier te downloaden. Alleen wanneer wij een volledig ingevuld inschrijfformulier met de gevraagde gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Als wij akkoord gaan met de aanvraag ontvangt u hierna een code. Download inschrijfformulier.

Hoe wordt mijn code bekend gemaakt?

Als wij uw aanvraag hebben geaccepteerd ontvangt u uw code. Tevens voegen wij onze url gegevens door zodat u een link op uw site kunt plaatsen. Als u eenmaal een code van ons heeft ontvangen†bent u vrij in uw keuze hoe u deze onder uw mensen bekend†wilt maken.††

Voorwaarden om een actiecode te verkrijgen:†

  • Plaatsen van Link op website school, vereniging of stichting.
  • Actie periode loopt van 01 januari t/m 31 december, uitkeringen van het spaartegoed wordt elk jaar in februari overgemaakt.
  • De bestelling dient opgegeven te worden via onze website.
  • Actiecode dient direct bij het opgeven van de bestelling ingevoerd te worden, achteraf is dit niet meer mogelijk.
  • Een geldige inschrijving bij de kamer van koophandel is verplicht. Kopie dient bijgesloten te worden bij inschrijving.