BBQ Centrale
Home Over Perier Contact
Fondue en GourmetVlees voor thuisBarbecueAssortiment & BestellenAfhalen en bezorgenCadeaubonWin een gratis barbecuepakketVoedselveiligheid en KwaliteitSparen bij de BBQ CentraleMeest gestelde vragenBBQ tips & veiligheidSteun aan goede doelen

STEUN AAN GOEDE DOELEN

STICHTING ROEMEENSE KINDERHULP:

Trekt zich het lot aan van kansarme kinderen uit Roemenie en heeft o.a. een familiekindertehuis opgezet:

"Ons familiekindertehuis bestaat uit twee zelfstandige woonunits, waarin een aantal achtergelaten/verwaarloosde kinderen zijn ondergebracht. Het huis biedt plaats aan 2 gezinnen met in totaal 20 kinderen. Deze kinderen worden opgevoed door een Roemeens echtpaar, dat zoals in een normaal gezin de zorg voor deze kinderen op zich neemt. Door deze kleinschalige aanpak ontstaat een familieband waarbij de kinderen kunnen leren wat liefde, zorg en aanhankelijkheid is, waarbij de zorg vanuit een familie direct voelbaar aanwezig is en onderlinge hechting tussen de gezinsleden tot stand kan komen. Iets dat in grootschalige kindertehuizen, waarbij de kinderen in hun leven meer dan eens verplicht moeten verhuizen naar andere tehuizen en nieuwe groepen, nooit kan worden verkregen".

"Het resultaat van deze opzet is dus een geborgen, zelfstandig functionerend gezin, waarbij een overkoepelende organisatie wel alle facilitaire zaken zal regelen, zodat continuÔteit en later ook deels zelfstandige financiŽle draagkracht, kan worden gewaarborgd".

Wat heeft de Stichting nodig?

Voor de dagelijkse uitgaven, voeding, kleding en scholing is iedere maand een flink bedrag nodig. Daarvoor zoeken wij donateurs die iedere maand een klein bedrag kunnen missen voor hun toekomst!

Voor†3 euro per maand helpt u deze kinderen!

Download hier de nieuwbrief!