BBQ Centrale
Home Over Perier Contact
Fondue en GourmetVlees voor thuisBarbecueAssortiment & BestellenAfhalen en bezorgenCadeaubonWin een gratis barbecuepakketVoedselveiligheid en KwaliteitSparen bij de BBQ CentraleMeest gestelde vragenBBQ tips & veiligheidSteun aan goede doelen

VLEES VOOR THUIS

Beleef de smaak van kwaliteit! 

Sinds 1971 is Perier’s Vleesbedrijf gespecialiseerd in het leveren van kwaliteit vleesproducten aan restaurants, cateraars en instellingen.

Inmiddels zijn er ook al veel particuliere vleesliefhebbers die de weg naar Perier’s Vleesbedrijf gevonden hebben. Deze groeiende markt heeft ons geïnspireerd om Perier’s Vleesbedrijf uit te breiden met "Vlees voor thuis".

Via assortiment en bestellen kunt u een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment en wanneer u op de link voedselveiligheid en kwaliteit klikt, vindt u informatie over hoe wij de voedselveiligheid garanderen en interresante weetjes over onze vleesproducten. Wist u bijvoorbeeld dat ons rundvlees en lamsvlees afkomstig is van dieren welke in de vrije natuur leven? En dat ons kalfsvlees uitsluitend afkomstig is van kalveren welke in groepsverband opgroeien?

Beleef de smaak van kwaliteit met uw kookclub, uw gasten of dagelijks met uw gezin!