BBQ Centrale
Home Over Perier Contact




Fondue en Gourmet



Vlees voor thuis



Barbecue



Assortiment & Bestellen



Afhalen en bezorgen



Cadeaubon



Win een gratis barbecuepakket



Voedselveiligheid en Kwaliteit



Sparen bij de BBQ Centrale



Meest gestelde vragen



BBQ tips & veiligheid



Steun aan goede doelen





OVER PERIER

De naam zegt het al. Perierís Vleesbedrijf is een familiebedrijf. Samen met een team van vakbekwame medewerkers, werken†vier leden van het gezin Perier in het bedrijf mee. Jan en Marianne, de oprichters, zijn verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. Onder hun begeleiding en supervisie vinden de bedrijfsactiviteiten plaats. De verwerking van het vlees gebeurt in diverse gescheiden productieruimtes, volledig ingericht volgens de HACCP- en EG-richtlijnen.

Dirk, de zoon van Jan en Marianne, versterkt het team sinds 1989. Hij is verantwoordelijk voor de productie en coŲrdineert de in- en verkoop van met name de zakelijke markt. Daarnaast richt Dirk zich op productontwikkeling, met name business to business.

Sinds 1995 is Buffy de jongste dochter van de familie werkzaam in het bedrijf. De administratie, het zenuwcentrum van het bedrijf is haar domein, daarnaast is zij tevens de kwaliteitscoordinator van het bedrijf en verzorgt zij de marketing.†Tevens†richt zij†zich op het organiseren en uitvoeren van BBQ Partijen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.†

De familie Perier hecht bijzonder aan de tevredenheid van haar klanten. Persoonlijk contact, flexibiliteit en service dragen daartoe bij.

De waarden van de Perierís zijn verankerd in de professionele en moderne bedrijfsvoering.

Bij Perierís Vleesbedrijf geldt: afspraak is afspraak, garant staan voor kwaliteit en liefde voor het vak.

Naar de website van Perier's Vleesbedrijf