BBQ Centrale
Home Over Perier Contact
Fondue en GourmetVlees voor thuisBarbecueAssortiment & BestellenAfhalen en bezorgenCadeaubonWin een gratis barbecuepakketVoedselveiligheid en KwaliteitSparen bij de BBQ CentraleMeest gestelde vragenBBQ tips & veiligheidSteun aan goede doelen

WELKOM BIJ PERIER'S BBQ CENTRALE

Fondue & Gourmet

De herfst en wintermaanden zijn ideaal voor een gezellige doe-het-zelf-avond met familie en vrienden.
Zowel fonduen als gourmetten blijft onverminderd populair, zonder uren voorbereiding in de keuken en ingewikkelde recepten toch een culinair feest aan tafel! Neemt u een kijkje bij Fondue & Gourmet en laat u verrassen door ons gevarieerde assortiment.

Vlees voor thuis, feest op tafel!   

Onder ons zijn er natuurlijk ook de semi-proffesionele koks en ook hier heeft de bbqcentrale.nl aan gedacht.
Wat dacht u van vooraf een smakelijke carpaccio gevolgd door een Brazilliaanse runderlende met knoflook uit de oven of een mooi stukje kalfsvlees, de ambachtelijke rollade zoals deze ooit bedoeld was of gewoon een mooie tournedeau. Door op vlees voor thuis te klikken kunt u een kijkje in onze keuken nemen en informeren wij u tevens waar onze vleesproducten vandaan komen.

Geen keukenprins of prinses? Geen nood! Onze medewerkers adviseren u graag en desgewenst sluiten wij een bereidingsadvies bij uw bestelling bij.

Win een barbecuepakket voor vier personen! 

Klik op de link win een gratis barbecuepakket, vul het actie formulier in en maak elke maand kans op een gratis vleespakket!

Uitgebreide informatie omtrent de mogelijkheden vindt u door een keuze te maken in het linkermenu, via de online-shop kunt u het gemak van het online bestellen ervaren.